Politici zonder studs

Het is een enorme trend, zeker de laatste tijd. Je vindt ze op schoenen, kleding en tassen. We hebben het natuurlijk over studs! Het mode beeld is de laatste paar jaar enorm veranderd door deze kleine metaaltjes.

Politici, daar in tegen, dragen geen studs. Hoewel het vooral voor dames een trend is, begint het ook steeds meer voor mannen op te komen. De vraag is echter, waarom zien we nooit politici met studs? De grootste Hollywood sterren zien we maar al te vaak met studded jasjes, schoenen en tassen.

Studs geven een toch wel stoere maar ook chique uitstraling. Weinig politici in Nederland willen een stoere uitstraling hebben. Ze hebben de taak om zo veel mogelijk Nederlanders te overtuigen van hun plannen en moeten dus vooral geloofwaardig over komen en willen serieus genomen worden. Daarnaast is het de bedoeling dat ze zich professioneel gedragen en het vooral uit uistralen.

Studs passen daarintegen niet in dit beeld. Studs worden nog steeds vaak geassocieerd met punk en rock. Daarnaast voegen ze een bepaalde nonchalante look toe aan een outfit. Iets wat een politici totaal niet kan gebruiken.

Helaas moeten we dus nog even wachten op de mode bewuste politici in Nederland. Voorlopig zien wij ze nog niet zo snel studs kopen.

This entry was posted in Overige

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>